مریدنت خمیردندان مورد تایید انجمن دندانپزشکی ایران تعدادی از اعضای انجمن دندانپزشکی ایران صبح روز دوشنبه دوازدهم شهریور از کارخانه پاکشو۳ و خط تولید خمیر دندان...
زمانی که از خشکی دهان صحبت می کنیم منظور چیست؟ خشکی دهان زمانی رخ می دهد که در دهان شما به اندازه کافی بزاق وجود ندارد که دهان شما را خیس و مرطوب نگه دارد.
دهان همه هر از گاهی دچار خشکی می شود. مشکل زمانی رخ می دهد که احساس خشکی دهان از بین نمی رود. نشانه های خشکی دهان عبارتند از:
خشکی دهان زمانی رخ می دهد که غدد تولید بزاق به درستی کار نمی کنند. برخی از علل شایع این امر ، عبارتند از اضطراب، استرس، برخی داروها، بالا رفتن سن، درمان های سرطان، مشکلات خودایمنی، دخانیات و استفاده از متامفتامین.
تنها راه دائمی حل معضل خشکی دهان، درمان علت آن است. اگر خشکی دهان شما به دلیل مصرف دارو است، دکتر شما احتمالا داروهای دیگری را جایگزین خواهد کرد. چنانچه غدد تولید بزاق شما به درستی کار نمی کند ولی تا حد کمی بزاق تولید می کند، پزشک احتمالا به شما داروهایی خواهد داد که به بهبود عملکرد این غدد کمک نماید.
راه هایی برای کم کردن خشکی دهان وجود دارد که این راه ها عبارتند از:
درمان خشکی دهان به ریشه این مشکل بستگی دارد. اگر فکر می کنید دهان شما خشک است، حتما به پزشک یا دندانپزشک مراجعه کنید تا ریشه مشکل را دریابید.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
2 دیدگاه برای “خشکی دهان ، علل، پیشگیری و درمان”