مریدنت خمیردندان مورد تایید انجمن دندانپزشکی ایران تعدادی از اعضای انجمن دندانپزشکی ایران صبح روز دوشنبه دوازدهم شهریور از کارخانه پاکشو۳ و خط تولید خمیر دندان...
علائم حساسیت دندانی بیشتر هنگام خوردن یا نوشیدن خوراکیهای سرد، داغ، ترش یا شیرین بروز میکنند که معمولا با تیر کشیدن دندان خود را نشان میدهد.
این مشکل میتواند در هر زمانی برای یک یا چند دندان رخ دهد، کل دندانها نیز حتی ممکن است نسبت به کمی تغییر دچار تیر کشیدن شوند (مثلا وقتی در زمستان هوای سرد را تنفس میکنیم).
به طور کلی این درد تیز و ناگهانی است، اما در برخی موارد میتواند ملالآور و طولانی باشد و برای چندین ساعت ادامه یابد.
چند نوع درمان دندانپزشکی برای درمان حساسیت دندانی وجود دارد و هر دندانپزشک روش های مورد نظر خود را به کار میگیرد که بیشتر آن ها را توصیه میکند و تشخیص صحیح علت حساسیت دندانی برای درمان این مشکل بسیار مهم و ضروری است.
ژل، دهانشویه یا وارنیش فلوراید میتوانند برای حساسیت دندانی مؤثر واقع شوند.
بسته به علت حساسیت دندانی، متخصص دندانپزشکی شما در ویزیت های دندانپزشکی منظم، دو هفتهای یکبار، ممکن است ژلها، دهان شویه و وارنیش فلورایدی مخصوصی را به روی دندانهای مبتلا بکار ببرد تا محافظی را برای دندانها ایجاد کند.
اگر دندان قروچه دارید از دندانپزشک خود درباره استفاده از نایت گارد و محافظ دهانی که برای استفاده در خواب ساخته میشود صحبت کنید
یک درمان دندانپزشکی که مینای آسیب دیده دندان را احیا کند نیز میتواند کمککننده باشد.
در موقعیتهایی که حساسیت دندانی متوسط یا شدیدی نسبت به دمای بالا وجود داشته باشد از روشهای پر کردن دندان، روکش دندان، درمان احیا کننده ی لثه و در صورت تحلیل رفتن لثه، جراحی پیوند لثه یا عصبکشی میتوان برای رفع این مشکل استفاده کرد.
کسانی که تاکنون تلاشهای بسیاری برای رفع این مشکل کردهاند اما هنوز دچار حساسیت دندانی هستند، با دندانپزشک خود درباره روشهای درمانی دیگر صحبت کنند.
متخصص دندانپزشکی میتواند برای تسکین درد، ترکیبات شیمیایی را مستقیماً روی ریشه دندان وارد کند یا محلولهایی فلورایدی قوی را تجویز کند.
روشهایی وجود دارند که شما را قادر خواهند ساخت تا دردتان را کنترل و از دندان خود محافظت کنید.
تعدادی محصولات برای افرادی که از حساسیت دندانی رنج میبرند موجود میباشند، مثل برخی خمیردندان ها و نیز محلول های مراقبت دندانی که مخصوص حساسیت دندانی تولید میشوند. به طورکلی میتوان به این مراحل و روش ها اشاره کرد:
منبع:
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید