معایب تنفس با دهان

فراموش نکنید، تنفس به طور طبیعی باید از طریق بینی صورت گیرد. دهان برای خوردن و بینی برای تنفس وجود دارند با این حال سبک زندگی ما به اشتباه موجب از بین رفتن این تفاوت شده است.

به اطرافیان خود دقت کنید. متوجه خواهید شد که بسیاری از آنها با دهان نفس می کشند. تنفس با دهان باز فشار خون و ضربان قلب را بالا می برد، برای آسم و آلرژی مضر بوده و قلب، مغز و سایر ارگان ها را از اکسیژن لازم محروم می کند.

تنفس با بینی به علت نیتریک اکسید، که در سینوس ها تولید می شود، اهمیت دارد. زمانی که با بینی نفس می کشید از مزایای فوق العاده نیتریک اکسید استفاده می کنید. 25% نیتریک اکسید مورد نیاز بدن از طریق تنفس با بینی تولید می شود. اگر با دهان نفس بکشید، نیتریک اکسید کم می آورید.

نیتریک اکسید حافظه و یادگیری را بهبود می بخشد، التهاب را کاهش می دهد، کیفیت خواب را بهبود می دهد، مقاومت و قدرت را افزایش می دهد و عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد.

مزایای تنفس با بینی

زمانی که در طول شب بیشتر با بینی نفس می کشید، شما:

  • صبح بدون احساس خستگی بیدار می شوید.
  • فشار خون بالا و ریسک بیماری های قلبی شما کاهش می یابد.
  • اضطراب و افسردگی کاهش پیدا می کند.
  • تمرکز و حافظه بهبود می یابد.
  • مشکلات عدم تمرکز و بیش فعالی را کاهش می دهد.
  • سردرد، میگرن، سیاتیک، پشت درد و دردهای عصبی را کاهش می دهد.
  • گوارش و کاهش وزن را بهبود می دهد.
  • سیستم ایمنی شما و مقاومت بدن در برابر سرما خوردگی را بالا می برد.

تا به حال پیش آمده که با دهان خشک از خواب بیدار شوید؟ این امر طبیعی نیست. دهان خشک نه تنها آزاردهنده است، بلکه برای میکروبیوم دهان شما نیز مضر است و می تواند در نهایت بر سایر اعضای بدن شما تاثیر بگذارد. دهان خشک موجب پوسیدگی دندان ها نیز می شود، چرا که دندان های شما در بزاقتان قرار ندارند، وجود بزاق به دندان ها کمک می کند در فرایند ریمینرالیزاسیون با پوسیدگی مقابله کنند.همچنین با باز ماندن دهان در خواب پی اچ دهان پایین آمده و اسیدی می شود و این امر خود موجب پوسیدگی می شود. علاوه بر این، تنفس با دهان موجب بدبو شدن نفس هم می شود.چناچه با دهان نفس می کشید حتما با مراجعه به پزشک علل آن را دریافته و نسبت به درمان آن اقدام کنید.

این مطلب را از دست ندهید:

۶ فعالیتی که به مینای دندان آسیب میرساند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
تلگرام
واتس‌اپ
فییسبوک
تویتر
لینکدین
پینترست
ایمیل
مقالات مرتبط

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *